Hopp til hovedinnhold
StartSøk og filterNytt institusjonskjøkken - Sola sykehjem

Problemer under konvertering av kunngjøring

Kunngjøringen på denne siden kan være mangelfull

Konkurranse
Kunngjøring av konkurranse
Kunngjort i EØS

Nytt institusjonskjøkken - Sola sykehjem

Anskaffelsens tidslinje (Beta)

Planlegging
0
Resultat
0

På Sola sykehjem (gnr.15 Bnr 284) er det pr i dag et institusjonskjøkken som ikke er i drift. Nåværende institusjonskjøkken ligger i 1. etasje som er på bakke-/inngangsnivå. Det består av det originale kjøkkenlokalet som ble oppført som en del av Sola Sykehjem i 1978, samt et tilbygg som ble oppført på 90-tallet. Mellom de to bygningsdelene ligger det et operativt tilfluktsrom type 76/A, dimensjonert til 90 mennesker. Sykehjemmet skal gjenoppta driften og dagens kjøkkenlokaler skal ombygges, rehabiliteres og utvides inn i sykehjemmets innvendige arealer for å øke produksjonen i henhold til dagens behov. Det vil bli en økt arealdisponering for kjøkken av eksisterende arealer og en forbedring av logistikken. Nytt institusjonskjøkken skal være et kok – server kjøkken med mulighet for kok- kjøl. Det skal kunne produseres inntil 210 porsjoner per dag, 365 dager i året. 70 porsjoner for beboende på sykehjemmet og 140 porsjoner for utkjøring.

Del 1: Buyer

1.1 Buyer

Official name

[Sola kommune] ---

Del 2: Procedure

2.1 Procedure

Title

Nytt institusjonskjøkken - Sola sykehjem

Description

På Sola sykehjem (gnr.15 Bnr 284) er det pr i dag et institusjonskjøkken som ikke er i drift. Nåværende institusjonskjøkken ligger i 1. etasje som er på bakke-/inngangsnivå. Det består av det originale kjøkkenlokalet som ble oppført som en del av Sola Sykehjem i 1978, samt et tilbygg som ble oppført på 90-tallet. Mellom de to bygningsdelene ligger det et operativt tilfluktsrom type 76/A, dimensjonert til 90 mennesker. Sykehjemmet skal gjenoppta driften og dagens kjøkkenlokaler skal ombygges, rehabiliteres og utvides inn i sykehjemmets innvendige arealer for å øke produksjonen i henhold til dagens behov. Det vil bli en økt arealdisponering for kjøkken av eksisterende arealer og en forbedring av logistikken. Nytt institusjonskjøkken skal være et kok – server kjøkken med mulighet for kok- kjøl. Det skal kunne produseres inntil 210 porsjoner per dag, 365 dager i året. 70 porsjoner for beboende på sykehjemmet og 140 porsjoner for utkjøring.

Procedure identifier

2020-320232

Internal identifier

20/1250

2.1.1 Purpose

Nature of the contract

Works

Main classification

Byggearbeid

2.1.4 Generell informasjon

Directive 2014/24/EU

Del 8: Organisations

8.1 ORG-0001

Official name

Sola kommune

Registration number

948 243 113

Town

Sola

Country

Norge

Contact point

Njål Horpestad

Email

njal.horpestad@sola.kommune.no

Internet address

www.sola.kommune.no

Roles of this organisation

Del 10: Change

Version of the previous notice to be changed

2020-320232

Notice information

11.1 Notice information

Notice identifier/version

2020-356384 01

Form type

Competition

Notice type

Contract or concession notice – standard regime

Notice dispatch date

20.05.2020 12:00:00+02:00

Languages in which this notice is officially available

norsk (bokmål)

11.2 Publication information

Notice publication number

n.a.

Publication date

20.05.2020

Sola kommune

Referanse
2020-356384
Kunngjøringsdato
20.05.2020
Estimert verdi
Ikke angitt
Type kunngjøring
Kunngjøring av konkurranse

Konkurransedokumenter

Fant ingen dokumenter for denne kunngjøringen. Finn lenken til oppdragsgivers støtteverktøy i kunngjøringen.