Ovner til avdelingskjøkken på institusjon
Anskaffelsens tidslinje (Beta)
Formålet er å anskaffe ovner til kommunens institusjoner som skal varme opp maten til pasientene, slik at det blir best mulig kvalitet på maten. Oppdragsgiver skal gå til anskaffelse av 25 ovner.
Del 1: Buyer
1.1 Buyer
Official name
[Horten kommune] ---
Del 2: Procedure
2.1 Procedure
Title
Ovner til avdelingskjøkken på institusjon
Description
Formålet er å anskaffe ovner til kommunens institusjoner som skal varme opp maten til pasientene, slik at det blir best mulig kvalitet på maten. Oppdragsgiver skal gå til anskaffelse av 25 ovner.
Procedure identifier
2019-389240
Internal identifier
19/3920
Type of procedure
Open
2.1.1 Purpose
Nature of the contract
Supplies
Main classification
Ovner
2.1.4 Generell informasjon
{code|name|legal-basis.OTHER}
Del 5: Lot
5.1 Lot LOT-0000
Title
Ovner til avdelingskjøkken på institusjon
Description
Beskrivelse av nåsituasjonen Per i dag har Horten kommune et Sentralkjøkken bygget for kok-kjøl-prinsippet. Lokalitet er bygget uten grovkjøkken der vi har en fastmontert steamkjele på 500 liter med steminjeksjon og hvor maten varmes opp og tappes i et lukket system. Vi er i hovedsak avhengig av å ta inn ferdig bearbeidede råvarer/ grønnsaker til vår produksjon. Av produksjonsutstyr har vi også 1 ½ konveksjonsovn pr dags dato. Sentralkjøkkenet leverer mat til tre sykehjem, et bo- rehabiliteringssenter og noen andre mindre lokasjoner. Det finnes ikke mottakskjøkken verken på sykehjemmene eller de andre lokasjonene som sentralkjøkkenet leverer mat til. Maten bringes ut til kjølerom på de ulike lokasjoner. Ute på de ulike avdelingskjøkkenene blir maten hentet på kjøla av ufaglært personell som håndterter den videre for oppvarming og servering. Maten blir oppvarmet i emballasjen sentralkjøkkenet har pakket den i (poser som er klipset og engangsplastbakker som er vakumert). Ris og pasta sendes ut ukokt og må tilsettes vann og kokes av avdelingspersonell. Pr i dag skjer kokingen i ulike typer ovner, bla varmluftsovner, regenereringsovner og konveksjonsovner. Noen retter må i dag ferdigstilles av ufaglært personell før steking, f.eks fiskegrateng som sendes ut i poser, og må helles i form og ha på strøkavring før oppvarming. I dag blir alle retter/ komponenter som middagen inneholder satt i ovn samtidig og varmes i ca. 30 minutter før servering. Dette medfører at noen komponenter i middagen blir overvarmet og andre komponenter for lite varmet og at kvaliteten på maten blir forringet. Når middagen er varmet blir den porsjonert ut på tallerkener til hver enkelte pasient, eller den blir lagt opp på fat med 8-12 porsjoner på avdelinger der beboerne spiser måltidet sammen. Størrelsen på tallerkenene er 24 cm i omkrets. I de tilfellene der pasientene må må ha hjelp til å spise tar servering av et måltid lang tid. Det er et ønske om at all mat til en avdeling kan klargjøres samtidig, uavhengig av når pasienten spiser. I dag er ovnene på institusjonene tilkoblet 16A stikk 4x400V. For nærmere informasjon om oppdraget vises det til vedlegg 1 Tilbudsmappe, hvor bl.a tildelingskriteriene fremkommer. Opsjon Oppdragsgiver ønsker opsjon på 2 stk ovner. Forbehold Antall ovner kan bli justert ned om det ikke finnes budsjettmessig dekning for 25 stykk. Antall leverandører Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget. Det velges en -1- totalleverandør på avtalen.
5.1.1 Purpose
Nature of the contract
Supplies
Main classification
Ovner
Additional classification
Utstyr til mattilberedning
Additional classification
Tilberedning av måltider
5.1.2 Place of performance
Anywhere
5.1.3 Estimated duration
Start date
18.11.2019
End date
20.03.2020
5.1.6 Generell informasjon
Reserved participation
None
5.1.11 Procurement documents
Address of the procurement documents
[ https://permalink.mercell.com/113230343.aspx ] ---
5.1.12 Terms of procurement
Terms of submission
Electronic submission
Tillatt
Address for submission
Languages in which tenders or requests to participate may be submitted
norsk
Electronic catalogue
{code|name|permission.}
Deadline for receipt of tenders
10.10.2019 12:00:00+02:00
Terms of contract
Electronic invoicing
Ikke tillatt
5.1.15 Techniques
Rammeavtale
None
Information about the dynamic purchasing system
None
5.1.16 Further information, mediation and review
Organisation providing additional information about the procurement procedure
[ Horten kommune ] ---
Del 8: Organisations
8.1 ORG-0001
Official name
Horten kommune
Registration number
964951284
Postal address
Teatergata 11
Town
HORTEN
Postcode
3187
Country
Norge
Contact point
Anita Opedal
anita.opedal@horten.kommune.no
Telephone
+47 33085255
Internet address
Buyer profile
Roles of this organisation
Notice information
11.1 Notice information
Notice identifier/version
2019-389240 01
Form type
Competition
Notice type
Contract or concession notice – standard regime
Notice dispatch date
11.09.2019 12:00:00+02:00
Languages in which this notice is officially available
norsk (bokmål)
11.2 Publication information
Notice publication number
n.a.
Publication date
11.09.2019
Horten kommune
- Referanse
- 2019-389240
- Kunngjøringsdato
- 11.09.2019
- Estimert verdi
- Ikke angitt
- Type kunngjøring
- Kunngjøring av konkurranse
Kategori (CPV)
Konkurransedokumenter
Se alle dokumenter tilhørende konkurransen i oppdragsgiverens støtteverktøy
Gå til dokumenter