Serveringstjenesten Stiftelsen Lillehammer museum
Anskaffelsens tidslinje (Beta)
Stiftelsen Lillehammer museum (SLM) (heretter kalt oppdragsgiver) innbyr til åpen anbudskonkurranse etter del I i lov og forskrift om offentlige anskaffelser for driver/leverandør med eget driftsansvar for serveringsvirksomheten i SLM. SLM har ansvar for enhetene Dikterhjemmene Aulestad og Bjerkebæk, Friluftsmuseet Maihaugen, Kulturhuset Maihaugsalen samt Norges Olympiske Museum og Norges Postmuseum. SLM har også nasjonalt ansvar for Norsk Håndverksinstitutt og sekretariatet for Samtidsnett. SLM er en vitenskapelig institusjon med formål å samle inn, dokumentere og formidle kunnskap om materielle og immaterielle kulturminner, fortrinnsvis fra tiden etter reformasjonen. Med utgangspunkt i samlingene skal stiftelsen drive forskning og formidle kunnskap gjennom utstillinger, publikasjoner, undervisning, opplevelser og andre former for informasjon.
Del 1: Buyer
1.1 Buyer
Official name
[STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM] ---
Del 2: Procedure
2.1 Procedure
Title
Serveringstjenesten Stiftelsen Lillehammer museum
Description
Stiftelsen Lillehammer museum (SLM) (heretter kalt oppdragsgiver) innbyr til åpen anbudskonkurranse etter del I i lov og forskrift om offentlige anskaffelser for driver/leverandør med eget driftsansvar for serveringsvirksomheten i SLM. SLM har ansvar for enhetene Dikterhjemmene Aulestad og Bjerkebæk, Friluftsmuseet Maihaugen, Kulturhuset Maihaugsalen samt Norges Olympiske Museum og Norges Postmuseum. SLM har også nasjonalt ansvar for Norsk Håndverksinstitutt og sekretariatet for Samtidsnett. SLM er en vitenskapelig institusjon med formål å samle inn, dokumentere og formidle kunnskap om materielle og immaterielle kulturminner, fortrinnsvis fra tiden etter reformasjonen. Med utgangspunkt i samlingene skal stiftelsen drive forskning og formidle kunnskap gjennom utstillinger, publikasjoner, undervisning, opplevelser og andre former for informasjon.
Procedure identifier
2017-537920
Internal identifier
17/00214
2.1.1 Purpose
Nature of the contract
Services
Main classification
Restaurant og serveringstjenester
2.1.3 Value
Estimated value excluding VAT
1 800 000 NOK
2.1.4 Generell informasjon
Additional information
Ved mangler eller uklarheter i teksten henvises det til konkurransegrunnlaget.
{code|name|legal-basis.OTHER}
Del 5: Lot
5.1 Lot LOT-0000
Title
Serveringstjenesten Stiftelsen Lillehammer museum
Description
Tilbyder skal utvikle og drifte serveringssteder med stabil drift av god kvalitet, og bidra til å øke antall besøkende og øke trivselen på museene. Oppdragsgiver ønsker å ha en driver som utvikler et godt menyvalg til gjestene beste, og som er kreativ og ser muligheter og løsninger som vil gjøre serveringsvirksomheten i SLM til et godt besøkt tilbud på museene. Oppdragsgiver forutsetter et tett samarbeid med driver for utvikling av serveringstilbudet ved museene. Det er et mål at serveringsvirksomheten skal bidra til økt besøk ved museene. Utvikling av konsept og drift skal tilrettelegges for best mulig å ivareta oppdragsgivers krav og målsetting. Matkonsepter – mat og innhold Oppdragsgiver ber om tilbud på ulike serveringskonsepter. Maihaugen. Kafékonsept på dagtid, der minimum servering skal være gjærbakst, svele, påsmurt brødmat, varme og kalde lunsjretter, samt ferske kaker. Menyer for lunsjservering bussgrupper og gjester som deltar på konferanser eller andre type arrangement. Menykonsept til selskap og spesialtilpasset program i samarbeid med oppdragsgiver. Maten bør være sunn og vi er opptatt av tradisjonell norsk mat, og bruk av lokal- og økologisk mat. Vi er stolte av norske råvarer og tradisjonene fra det norske kjøkkenet. Det understrekes at dette er minimumskrav, og at driver står fritt til å utvikle serveringstilbudene ut over dette. Det er viktig å nå det lokal publikum og da er kafeens meny på hverdag og søndag viktig. Kafeene skal ha et godt utvalg av drikkevarer, blant annet gode kaffedrikker, ordinær kaffe, juice, mineralvann, øl og vin mv. Gjestene kan gjerne oppfordres til å ta med mat/drikke ut friluftsmuseet, så det må tilrettelegges for enkeltretter som er enkle å bringe med seg ut av kafélokalet. Kulturhuset Maihaugsalen har i gjennomsnitt 2 arrangement i uken på kveldstid. Kafeen skal holde åpent minst 1. time før forestillingsstart og holde åpent dersom det er pause i forestillingen. I perioden 1. juni – 15.august er det sjelden forestillinger i kulturhuset. Det vises til ytterligere krav i konkurransegrunnlaget.
5.1.1 Purpose
Nature of the contract
Services
Main classification
Restaurant og serveringstjenester
5.1.2 Place of performance
Postal address
Maihaugen
5.1.3 Estimated duration
Duration
24 MONTH
5.1.5 Value
Estimated value excluding VAT
1 800 000 NOK
5.1.6 Generell informasjon
Reserved participation
None
Additional information
Avtalens varighet er satt til 2 år med mulighet for forlengelse (opsjon) på ytterligere 2+2 år. Avtalen har en gjensidig oppsigelsestid på 6 måneder. Estimert verdi er satt til 1,8 millioner for oppdragsgiver. For leverandør av tjenesten anslås verdien til kr. 15 millioner. Dette er ikke binenede. Det henvises tilytterliger informasjon i komkurransegrunnlaget.
5.1.11 Procurement documents
Address of the procurement documents
[ https://kgv.doffin.no/ctm/Supplier/Documents/Folder/158537 ] ---
5.1.12 Terms of procurement
Terms of submission
Electronic submission
Ikke tillatt
Languages in which tenders or requests to participate may be submitted
norsk
Electronic catalogue
{code|name|permission.}
Deadline for receipt of tenders
20.12.2017 12:00:00+02:00
Terms of contract
Conditions relating to the performance of the contract
Må forholde seg til museets åpningstider. Daglig leder skal være en pådriver i arbeidet med å få serveringsvirksomheten i SLM til å fremstå med profesjonell tyngde. Arbeidet forutsettes utført av faglig kompetent og pålitelig person. Oppdragsgiver anser denne funksjonen som sentral for å lykkes som driver og samarbeidet med SLM. Det vises til ytterligere krav i konkurransegrunnlaget.
Electronic invoicing
Ikke tillatt
5.1.15 Techniques
Rammeavtale
None
Information about the dynamic purchasing system
None
5.1.16 Further information, mediation and review
Organisation providing additional information about the procurement procedure
[ STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM ] ---
Organisation receiving requests to participate
[ STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM ] ---
Del 8: Organisations
8.1 ORG-0001
Official name
STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM
Registration number
955 378 024
Postal address
Maihaugvegen 1
Town
Lillehammer
Postcode
2609
Country
Norge
Contact point
Trude Arnesen
trude.arnesen@lillehammermuseum.no
Telephone
+47 61288900
Internet address
Roles of this organisation
Notice information
11.1 Notice information
Notice identifier/version
2017-537920 01
Form type
Competition
Notice type
Contract or concession notice – standard regime
Notice dispatch date
28.11.2017 12:00:00+02:00
Languages in which this notice is officially available
norsk (bokmål)
11.2 Publication information
Notice publication number
n.a.
Publication date
28.11.2017
STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM
- Referanse
- 2017-537920
- Kunngjøringsdato
- 28.11.2017
- Estimert verdi
- 1 800 000 NOK
- Type kunngjøring
- Kunngjøring av konkurranse
Kategori (CPV)
Konkurransedokumenter
Se alle dokumenter tilhørende konkurransen i oppdragsgiverens støtteverktøy
Gå til dokumenter