Hopp til hovedinnhold
StartSøk og filterServeringstjenesten Stiftelsen Lillehammer museum
Konkurranse
Kunngjøring av konkurranse
Utgått
Kunngjort i Norge

Serveringstjenesten Stiftelsen Lillehammer museum

Anskaffelsens tidslinje (Beta)

Planlegging
0
Resultat
0

Stiftelsen Lillehammer museum (SLM) (heretter kalt oppdragsgiver) innbyr til åpen anbudskonkurranse etter del I i lov og forskrift om offentlige anskaffelser for driver/leverandør med eget driftsansvar for serveringsvirksomheten i SLM. SLM har ansvar for enhetene Dikterhjemmene Aulestad og Bjerkebæk, Friluftsmuseet Maihaugen, Kulturhuset Maihaugsalen samt Norges Olympiske Museum og Norges Postmuseum. SLM har også nasjonalt ansvar for Norsk Håndverksinstitutt og sekretariatet for Samtidsnett. SLM er en vitenskapelig institusjon med formål å samle inn, dokumentere og formidle kunnskap om materielle og immaterielle kulturminner, fortrinnsvis fra tiden etter reformasjonen. Med utgangspunkt i samlingene skal stiftelsen drive forskning og formidle kunnskap gjennom utstillinger, publikasjoner, undervisning, opplevelser og andre former for informasjon.

Del 1: Buyer

1.1 Buyer

Official name

[STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM] ---

Del 2: Procedure

2.1 Procedure

Title

Serveringstjenesten Stiftelsen Lillehammer museum

Description

Stiftelsen Lillehammer museum (SLM) (heretter kalt oppdragsgiver) innbyr til åpen anbudskonkurranse etter del I i lov og forskrift om offentlige anskaffelser for driver/leverandør med eget driftsansvar for serveringsvirksomheten i SLM. SLM har ansvar for enhetene Dikterhjemmene Aulestad og Bjerkebæk, Friluftsmuseet Maihaugen, Kulturhuset Maihaugsalen samt Norges Olympiske Museum og Norges Postmuseum. SLM har også nasjonalt ansvar for Norsk Håndverksinstitutt og sekretariatet for Samtidsnett. SLM er en vitenskapelig institusjon med formål å samle inn, dokumentere og formidle kunnskap om materielle og immaterielle kulturminner, fortrinnsvis fra tiden etter reformasjonen. Med utgangspunkt i samlingene skal stiftelsen drive forskning og formidle kunnskap gjennom utstillinger, publikasjoner, undervisning, opplevelser og andre former for informasjon.

Procedure identifier

2017-537920

Internal identifier

17/00214

2.1.1 Purpose

Nature of the contract

Services

Main classification

Restaurant og serveringstjenester

2.1.3 Value

Estimated value excluding VAT

1 800 000 NOK

2.1.4 Generell informasjon

Additional information

Ved mangler eller uklarheter i teksten henvises det til konkurransegrunnlaget.

{code|name|legal-basis.OTHER}

Del 5: Lot

5.1 Lot LOT-0000

Title

Serveringstjenesten Stiftelsen Lillehammer museum

Description

Tilbyder skal utvikle og drifte serveringssteder med stabil drift av god kvalitet, og bidra til å øke antall besøkende og øke trivselen på museene. Oppdragsgiver ønsker å ha en driver som utvikler et godt menyvalg til gjestene beste, og som er kreativ og ser muligheter og løsninger som vil gjøre serveringsvirksomheten i SLM til et godt besøkt tilbud på museene. Oppdragsgiver forutsetter et tett samarbeid med driver for utvikling av serveringstilbudet ved museene. Det er et mål at serveringsvirksomheten skal bidra til økt besøk ved museene. Utvikling av konsept og drift skal tilrettelegges for best mulig å ivareta oppdragsgivers krav og målsetting. Matkonsepter – mat og innhold Oppdragsgiver ber om tilbud på ulike serveringskonsepter. Maihaugen. Kafékonsept på dagtid, der minimum servering skal være gjærbakst, svele, påsmurt brødmat, varme og kalde lunsjretter, samt ferske kaker. Menyer for lunsjservering bussgrupper og gjester som deltar på konferanser eller andre type arrangement. Menykonsept til selskap og spesialtilpasset program i samarbeid med oppdragsgiver. Maten bør være sunn og vi er opptatt av tradisjonell norsk mat, og bruk av lokal- og økologisk mat. Vi er stolte av norske råvarer og tradisjonene fra det norske kjøkkenet. Det understrekes at dette er minimumskrav, og at driver står fritt til å utvikle serveringstilbudene ut over dette. Det er viktig å nå det lokal publikum og da er kafeens meny på hverdag og søndag viktig. Kafeene skal ha et godt utvalg av drikkevarer, blant annet gode kaffedrikker, ordinær kaffe, juice, mineralvann, øl og vin mv. Gjestene kan gjerne oppfordres til å ta med mat/drikke ut friluftsmuseet, så det må tilrettelegges for enkeltretter som er enkle å bringe med seg ut av kafélokalet. Kulturhuset Maihaugsalen har i gjennomsnitt 2 arrangement i uken på kveldstid. Kafeen skal holde åpent minst 1. time før forestillingsstart og holde åpent dersom det er pause i forestillingen. I perioden 1. juni – 15.august er det sjelden forestillinger i kulturhuset. Det vises til ytterligere krav i konkurransegrunnlaget.

5.1.1 Purpose

Nature of the contract

Services

Main classification

Restaurant og serveringstjenester

5.1.2 Place of performance

Postal address

Maihaugen

5.1.3 Estimated duration

Duration

24 MONTH

5.1.5 Value

Estimated value excluding VAT

1 800 000 NOK

5.1.6 Generell informasjon

Reserved participation

None

Additional information

Avtalens varighet er satt til 2 år med mulighet for forlengelse (opsjon) på ytterligere 2+2 år. Avtalen har en gjensidig oppsigelsestid på 6 måneder. Estimert verdi er satt til 1,8 millioner for oppdragsgiver. For leverandør av tjenesten anslås verdien til kr. 15 millioner. Dette er ikke binenede. Det henvises tilytterliger informasjon i komkurransegrunnlaget.

5.1.11 Procurement documents

Address of the procurement documents

[ https://kgv.doffin.no/ctm/Supplier/Documents/Folder/158537 ] ---

5.1.12 Terms of procurement

Terms of submission

Electronic submission

Ikke tillatt

Languages in which tenders or requests to participate may be submitted

norsk

Electronic catalogue

{code|name|permission.}

Deadline for receipt of tenders

20.12.2017 12:00:00+02:00

Terms of contract

Conditions relating to the performance of the contract

Må forholde seg til museets åpningstider. Daglig leder skal være en pådriver i arbeidet med å få serveringsvirksomheten i SLM til å fremstå med profesjonell tyngde. Arbeidet forutsettes utført av faglig kompetent og pålitelig person. Oppdragsgiver anser denne funksjonen som sentral for å lykkes som driver og samarbeidet med SLM. Det vises til ytterligere krav i konkurransegrunnlaget.

Electronic invoicing

Ikke tillatt

5.1.15 Techniques

Rammeavtale

None

Information about the dynamic purchasing system

None

5.1.16 Further information, mediation and review

Organisation providing additional information about the procurement procedure

[ STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM ] ---

Organisation receiving requests to participate

[ STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM ] ---

Del 8: Organisations

8.1 ORG-0001

Official name

STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM

Registration number

955 378 024

Postal address

Maihaugvegen 1

Town

Lillehammer

Postcode

2609

Country

Norge

Contact point

Trude Arnesen

Email

trude.arnesen@lillehammermuseum.no

Telephone

+47 61288900

Internet address

http://www.maihaugen.no

Roles of this organisation

Notice information

11.1 Notice information

Notice identifier/version

2017-537920 01

Form type

Competition

Notice type

Contract or concession notice – standard regime

Notice dispatch date

28.11.2017 12:00:00+02:00

Languages in which this notice is officially available

norsk (bokmål)

11.2 Publication information

Notice publication number

n.a.

Publication date

28.11.2017

STIFTELSEN LILLEHAMMER MUSEUM

Referanse
2017-537920
Kunngjøringsdato
28.11.2017
Estimert verdi
1 800 000 NOK
Type kunngjøring
Kunngjøring av konkurranse

Kategori (CPV)

Konkurransedokumenter

Se alle dokumenter tilhørende konkurransen i oppdragsgiverens støtteverktøy

Gå til dokumenter